Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverem, és a húst egy éjszakára bepácolva állni hagyom. Másnap a húst olajjal és 1 dl borral együtt nagyobb serpenyőben jól átsütöm. Amíg sül a hús, megkóstolom a borocskát. (((-: Közben a héjában főtt burgonyát megpucolom, négybe vágom, és sütőpapírral bélelt tepsibe terítem. Fokhagymás olajjal megkenem, és óvatosan forgatva egyenletesen szép ropogós pirosra sütöm. Ha már megsült a hús, közé keverem a kockára vágott hagymát és a kockára vágott 3 színű paprikát, beleöntöm a ketchupot, még fél dl bort, és pár percig sütöm. Megkóstolom, ha szükséges, még sózom, borsozom. Úgy finom, ha a paprika és a hagyma egy kicsit ress marad, legalábbis mi úgy szeretjük. Belekeverem a párolt zöldborsót. Egyet rottyantom, majd a ropogós sültburgonya mellé tálalom, és meghintem a durvára vágott petrezselyemmel. Paradicsom saláta illik hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.