Elkészítés: Először is készítettem egy kakaós piskótatekercset: 5 tojássárgát 5 evőkanál cukorral habosra kevertem, a 3 tojásfehérjét keményre vertem. A liszthez kevertem a sütőport és a kakaóport, majd a tojássárgákhoz kevertem, végül óvatosan beleforgattam a habbá vert fehérjét. Kb. 20 percig sütöttem sütőpapírral bélelt tepsiben, majd feltekertem egy konyharuha segítségével, és hagytam kicsit hűlni. Amikor kihűlt, leszedtem róla a sütőpapírt, és jöhetett a töltelék.
A töltelékhez a cukrozott gesztenyemasszát kevés rumaromával és kb. 15 dkg vajjal jó alaposan eldolgoztam, és már töltöttem is a tekercsbe. Feltekertem, a külsejére is kentem egy kevés krémet. Megszórhatjuk csokidarával, de bevonhatjuk csokimázzal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.