Elkészítés: A linzertésztát kidolgozzuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük fóliába csomagolva.
Másnap kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszúrjuk akkorára, amivel kibéleljük a kicsi tortaformákat. Nem szükséges kikenni. Villával megszurkáljuk.
A gesztenyetöltelék alapanyagait alaposan kikeverjük, és csillagcsöves habzsákból nyomjuk a tortácskákba. Csokicseppeket teszünk a tetejükre, és előmelegített sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük őket 20 perc alatt.
Ha kihűltek, kiborítjuk őket egy tálcára, és porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.