A gesztenyemasszát nyomjuk át a krumplinyomón (vagy közvetlenül a hűtőből kivéve ameddig még elég hideg, reszeljük le egy kisebb lyukú reszelőn).
A meggybefőttet tegyük bele egy szűrőbe, és alaposan csepegtessük le.
Ezután az előkészített poharakba osszuk el a lecsepegtetett meggyet, majd kanalazzuk rá a gesztenyemasszát.
A vaníliakrémhez a pudingport keverjük simára egy kevés tejjel, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a kristálycukrot és a maradék tejet.
Ezután állandó kevergetés mellett, kisebb lángon főzzük sűrűre, majd vegyük le a tűzről és hűtsük ki teljesen.
A Hulalát (vagy habtejszínt) verjük fel kemény habbá, majd tegyük félre (ha habtejszínt használunk, akkor habfixáló is kell hozzá, mert különben összeesik a hab).
Amikor a puding teljesen kihűlt, apránként keverjük hozzá az előzőleg kemény habbá vert Hulalát (vagy habtejszínt).
Az elkészült krémet ezután kanalazzuk rá a poharakban lévő gesztenyemassza tetejére.
A csokoládét tördeljük bele egy fém tálba, majd adjuk hozzá a tejszínt. Ezután gőzfürdő fölött, állandó kevergetés mellett olvasszuk össze, majd vegyük le a gőzről és hűtsük ki.
Ezután kanalazzuk rá a poharakban lévő krém tetejére, szórjuk meg gesztenyével és helyezzünk rá ízlés szerint meggyet, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.