Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kiolajozott kis kosárformákat kibélelünk vele egyenként. 180 fokra melegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd óvatosan kiemeljük őket.
A krémhez a gesztenyemasszát a porcukorral és a rummal krémesre keverjük, és hozzáadjuk a keményre vert tejszínt, ezzel is jól kikeverjük. Habzsákba szedjük a krémet és a kosárkákat megtöltjük.
A tejszínhabot keményre verjük, és a gesztenyés krémre nyomjuk. Csokiforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.