Elkészítés: A kekszet ledaráljuk, összedolgozzuk a vajjal, a rummal, a kókuszreszelékkel, a kakaóval, majd félretesszük pihenni, amíg a krémet elkészítjük. A vajat a cukorral jól kikeverjük, a gesztenyepürét hozzáadjuk, és a rummal meg a kókuszreszelékkel krémmé keverjük.
Bevizezünk egy tiszta konyharuhát, kiterítjük, és ráhalmozzuk a kekszes massza felét. Vízbe mártott késsel 20×15 centis téglalappá nyújtjuk. Elkenjük rajta a gesztenyetöltelék felét. A konyharuha szélét óvatosan megemeljük, és feltekerjük a sütés nélkül készült gesztenyés süteményt. A megmaradt alapanyagokból hasonló módon készítjük el a másik tekercset is. Hűtőbe téve kissé lehűtjük.
Felolvasztjuk a tortabevonót, és bevonjuk vele a tekercseket. Hűtőben jól megdermed rajta a csokimáz. Sokáig eláll, nagyon finom sütemény!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.