A mellfilét 4 vékony szeletre vágjuk, kiklopfoljuk kissé, majd megsózzuk és megborsozzuk. A felkockázott szalonnát megpirítjuk.
A darált húst összedolgozzuk a tejszínnel és a gesztenyével, majd megsózzuk és megborsozzuk. Hozzáforgatjuk az elősütött szalonnát a zsírjával együtt. Bevonjuk a masszával a pulykaszeleteket, majd felgöngyöljük és alufóliába csomagoljuk. A csomagolt hústekercseket forrásban lévő vízben 15 percig főzzük. Kiemeljük, a kicsorgó levet felfogjuk. Szárazra töröljük a tekercseket, majd minden oldalát aranyszínűre sütjük a felforrósított olajon.
A megmosott, kimagozott, felszeletelt almákat megsütjük 4 dkg felforrósított vajon, közben megsózzuk kissé. Felöntjük 1,5 dl húslével, és felforraljuk az egészet. A bort leforraljuk negyedmennyiségűre, majd a megmaradt felkockázott vajjal gazdagítjuk. A hústekercset az almával és a rozémártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.