Elkészítése: A narancsot és a mandarint meghámozzuk (a fehér hártyát is lehúzzuk).
2 dl narancslét felforralunk. Az étkezési keményítőt a maradék narancslével elkeverjük, majd hozzáöntjük a felforralt narancslevet. Hozzáadjuk a gyümölcsöket, és hagyjuk kihűlni.
A gofrihoz a vajat a cukorral habosra keverjük. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat egyenként a vajhoz adjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a fűszerkeverékkel, majd hozzáöntjük a tejet. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, és óvatosan a tésztába keverjük.
A gofrisütőt felforrósítjuk, kissé kiolajozzuk, majd 2 evőkanalanként beleöntjük a tésztát és megsütjük.
A kompóttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.