Elkészítés: Keressük meg legszebb levesesfazekunkat, készítsünk valami harapnivalót, hűtsük be a sört, és ha mindezen előkészületekkel végeztünk, álljunk neki főzni.
Tisztítsuk meg a zöldséget és a gombát, az előbbit reszeljük meg, az utóbbit vágjuk apró kockákra, valamint az aprólékot is daraboljuk fel kedves kis darabokra. Fogjuk a fazekat, keverjük össze benne a darált húst a paradicsompürével és a tojásfehérjével, és öntsük fel 2,5 liter hideg vízzel. Tegyük bele a csirkeaprólékot, a zöldséget és a gombát, egészben a vöröshagymát, a 2 gerezd fokhagymát, 3 dkg szárított vargányát, fűszerezzük szemes borssal és az erőleveskockákkal. Gyújtsunk alá, és főzzük lassú, gyöngyöző forralással 2 órán át. Ha elkészült, húzzuk le a tűzről, pihentessük 5 percig, majd vászonszalvétán szűrjük át.
Közben nyugodtan falatozzunk, hosszú az idő, míg munkánk végére érünk. Két harapás közben egy másik fazékban áztassuk be fél órára egy kis langyos vízbe a maradék vargányát. Áztatás után főzzük puhára, majd emeljük ki a főzőléből, és tartsuk melegen. Egészítsük ki a főzőlevet 2 literre, forraljuk fel, sózzuk meg, és főzzük ki benne a tortelliniket.
Szedjük bele vargányástul legszebb levesestálunkba, és merítsük rá a forró erőlevest. Hintsük meg szárított, apróra tört petrezselyemlevéllel, és egy széles mosoly kíséretében adjuk fel az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.