Elkészítés: A gombát megtisztítottam, gorombára vágtam. A hagymát finomra aprítottam. A kétféle olajon a bazsalikom kivételével a többi fűszerrel 4-5 perc alatt megpirítottam a gombát. Kissé hűlni hagytam, majd a tejföllel, a tojással, a bazsalikomlevelekkel, amelyek közül 6-ot félretettem a tetejére, botmixerrel krémmé turmixoltam.
A kis tortaformák alját sütőpapírral béleltem. A sütőt 180 fokra előmelegítettem.
A leveles tésztát kissé kinyújtottam, és desszertes tányér segítségével 6 akkora körlapot vágtam ki belőle, amelyekkel kényelmesen kibéleltem az előkészített formákat.
A tölteléket egyenletesen szétosztottam bennünk, a jó meleg sütőben 15-18 perc alatt aranylóra sütöttem. Azon melegében tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.