Elkészítés: A hagymákat apróra vágom, és egy lábosban, kevés olajon megdinsztelem. A megpucolt, karikákra vágott répákat hozzáadom, és tovább kevergetem, majd sózom, borsozom, majoránnával ízesítem, belekeverem a rókagombaport és a beáztatott, leszűrt vargányát, 1,5 l vízzel felengedem. Lassan forralom a zöldségek puhulásáig. A folyadékot pótolom.
A tejszínt egy pohárban a rizsliszttel összekeverem, majd a leveshez adom. Leveszem a tűzről, és botmixerrel az egészet pépesítem.
Tálaláskor zsemlekockát szórok a tetejére, és tejszínpöttyökkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.