Elkészítés: Először a bélszínt vágom (kb. 6-8 cm hosszú és 1 cm vastag) csíkokra. Ezután megsózom, meghintem mustármaggal, egy evőkanál Worcester szósszal meglocsolom, majd egy kis borsot is teszek rá. Ezután összekeverem, majd kanállal jól összenyomom a húst, hogy a levegőt kiszorítsam. Ezt azért teszem, hogy a húsdarabkák jól egymáshoz tapadjanak. Állni hagyom addig, míg a többit készítem. (A legjobb ezt már egy nappal előtte elkészíteni.) Apróra felvágom a hagymát, majd sárgára pirítom az olajban. Hozzáadom a már felvágott gombát. Amikor a gomba összeesett, meghintem egy kevés borssal, majd beleteszem a fűszerezett bélszínt. Amikor a bélszín levet ersztett, fedőt teszek rá, és kb. 50 percig kis lángon főzöm. Bearni szósszal, sültkrumplival és salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.