Elkészítés: A húst földaraboljuk, ledaráljuk. A gombát megtisztítjuk, a szárával együtt nagyon apróra vágjuk, és a húshoz adjuk. A lehéjazott hagymát felaprítjuk, és a zúzott fokhagymával vagy a fokhagymakrémmel együtt ezt is belekeverjük. A tojással, a fölaprított petrezselyemmel, a pirospaprikával, a Piros Arannyal és a sóval alaposan összegyúrjuk.
Vizes kézzel kb. 10 dekás gombócokat formálunk belôle, majd két tenyerünk között mindegyiket kissé ellapítjuk ugyanúgy, mint a hagyományos vagdalthoz, mert ha nagyon vastag, nem sül át.
Amikor a grillrostély kellôen forró, és a faszén csak parázslik alatta, a húspogácsákat rárakjuk, és többször megforgatva 10-12 perc alatt megsütjük, közben egy kevés olajjal kenegetjük. Friss kenyeret és marinírozott paprikát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.