Elkészítés: A hagymákat, chilit és a petrezselymet aprítom, a gombákat szeletelem.
A tészta főzővizét felteszem, sózom, öntök bele néhány csepp olajat.
Egy nagy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a chilit és a gombát, fűszerezem. Amikor már pirult egy kicsit, rákanalazom a pestót, ráöntöm a bort és a tejszínt.
Közben a tésztát megfőzöm, amikor már al dente, rámerem a szószra a tésztát, kanalazok rá egy keveset a főzővízből, összekeverem.
Tálaláskor a tésztára morzsolok sajtot, s teszek rá koktélparadicsomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.