Elkészítés: A hagymákat, chilit és a petrezselymet aprítom, a gombákat szeletelem.
A tészta főzővizét felteszem, sózom, öntök bele néhány csepp olajat.
Egy nagy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a chilit és a gombát, fűszerezem. Amikor már pirult egy kicsit, rákanalazom a pestót, ráöntöm a bort és a tejszínt.
Közben a tésztát megfőzöm, amikor már al dente, rámerem a szószra a tésztát, kanalazok rá egy keveset a főzővízből, összekeverem.
Tálaláskor a tésztára morzsolok sajtot, s teszek rá koktélparadicsomot.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.