Ekészítés: 1.) A palacsinta hozzávalót konyhai robotgéppel csomómentesre keverjük, és 1 órát állni hagyjuk.
2.) A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és kevés olívaolajon megpirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és majorannával, felöntjük egy kis vízzel, és puhára pároljuk.
3.) Ha elkészült, friss petrezselyemmel megszórjuk, és a tölteléket a palacsintákba töltjük. Tejföllelés 1-1 szelet gombával díszítjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.