Elkészítés: A húst közepesen vastagra vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk és félrerakjuk. A paradicsompürét a ketchuppal, az étolajjal, pici cukorral és a fűszerekkel összekeverjük, belerakjuk a karikára vágott fokhagymát (én sok fokhagymával szeretem). Az előre besózott húsokat egyenként belemátjuk a paradicsomos masszába, és sorba rakjuk őket egy tűzálló tálba, majd rátesszük a szeletelt gombát, végül ráöntjük a megmaradt paradicsomos szószt és a vörösbort. Fólia nélkül közepesen meleg sütőben kb. 40 pecig sütjük. Burgonyakrokettel vagy knédlivel isteni finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.