Elkészítés: A savanyú káposztát szükség esetén kimosom, apróra vágom. A rizst megfőzöm. A gombát olajon megpárolom. A hagymát megpucolom, vékonyan felkarikázom. A húslevest (vagy a leveskockából készült levest) a fenti fűszerekkel fűszerezem, belenyomom a fokhagymát, belekeverem a tejfölt. Tűzálló tálba rétegezem a hozzávalókat a következő sorrendben: káposzta, rizs, tejfölös öntet, gomba és hagymakarika. A rétegezést addig folytatom, amíg a hozzávalókból tart. Legfelülre káposzta kerüljön, arra pedig a maradék öntet. Sütőben, kb. 200 fokon egy órán keresztül sütöm. Tálaláskor még adok hozzá tejfölt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.