Elkészítés: A húst vékonyra kiklopfoljuk és mind két oldalát bedörzsöljük ételízesítővel, félretesszük. A töltelékhez egy teflon edényben vajat melegítsünk, megfonnyasztjuk benne az aprított hagymát. Ezután hozzátesszük a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, és még a levét se főtte el, készítsünk rántást, de olaj helyett vajjal készítsük. Amikor berántottuk, üssünk bele 1 tojás sárgáját. Amikor besűrűsödött, készen is van. Ezzel töltjük meg a hússzeleteket.
Félbehajtjuk a húst, két oldalát összetűzzük húspálcikákkal, és a nyitott oldalán megtöltjük bőségesen a gombával, majd összetűzzük. Ezt követően bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük. Zöldséges rizzsel tálalhatjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.