Elkészítés: A gombát szeletelve 6 dkg vajban sóval, borssal, köménymaggal megpároljuk.
A vékonyra szelt sonkaszeleteket ezzel a töltelékkel megtöltjük és összegöngyöljük. Kivajazott tűzálló tálra egymás mellé helyezzük.
A gomba visszamaradt levébe tesszük a maradék vajat, s az apróra vágott vöröshagymát szalmasárgára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a paradicsompürét, kevés sót, pirospaprikát, és összeforraljuk. Tejföllel gazdagítjuk, s ezt a masszát a sonkagöngyölegekre öntjük.
Reszelt sajttal meghintjük, sütőbe tesszük.
Tálaláskor főtt tojás szeletekkel, zöldpaprika karikákkal, olívabogyókkal körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.