Elkészítés: 1, A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, majd kemény habbá verjük. A sárgájához hozzáadunk egy pici cukrot és elkeverjük, majd a lassan a fehérjéhez adagoljuk. Utána lassan a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát is hozzáadjuk. Előmelegített sütőben /180-200 fok/ 25-30 percig sütjük.
2, Felszeleteljük az almákat. Elkészítjük a zselatinos „krémet” a zselatinból és a gránátalmaléből, vagy ha nincs kedvünk főzőcskézni, 1 üveg kemény lekvár /megy, ribizli, szilva stb./ is megteszi. Ha kissé kihűlt a krém, hozzákeverjük 2 gránátalma belsejét.
3, Elrendezzünk a felszeletelt almákat a piskótán, majd rákenjük a lekvárt, utána a tejszínhabot. Ha elegyengettük a habot, rákaparjuk 1 gránátalma belsejét. Minimum 2 órát hűtőszekrényben hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.