Elkészítés: A krémsajtot egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héjat, a citrom levét, a porcukrot, a vaníliás cukrot és az aromát. Kézi habverővel jól összedolgozzuk, félretesszük. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összekeverjük a krémsajtos masszával.
A vajas kekszet durvára törjük, és a poharak aljába helyezünk egy keveset. Rákanalazzuk a krémsajtos masszát, majd a tetejét megszórjuk a gránátalma magocskákat. Fogyasztás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.