Elkészítés: Egy lábasban a vajat a cukorral megolvasztjuk, beletesszük a tejszínt, és kevergetve összeforraljuk, lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük az őrölt magvakat, a narancshéjat és a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsire teáskanálnyi halmokat teszünk a tésztából, majd a kanál hátuljával kör alakúra lapogatjuk, közöttük kb. 5 centit hagyjunk, mert sütés közbe egy picit terjeszkedik.
170-175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10-12 percre. Hagyjuk egy kicsit hűlni, és utána szedjük csak le a tepsiről.
A csokibevonathoz vízgőz felett összeolvasztjuk a feldarabolt csokit az olajjal. A kihűlt korongok alját egy kiskanál segítségével bekenjük a csokival, és a máz nélküli oldalukkal lefelé rácsra, vagy ha nincs, akkor tálcára sorakoztatjuk a grillázsos tallérokat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.