Elkészítés: Egy lábasban a vajat a cukorral megolvasztjuk, beletesszük a tejszínt, és kevergetve összeforraljuk, lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük az őrölt magvakat, a narancshéjat és a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsire teáskanálnyi halmokat teszünk a tésztából, majd a kanál hátuljával kör alakúra lapogatjuk, közöttük kb. 5 centit hagyjunk, mert sütés közbe egy picit terjeszkedik.
170-175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10-12 percre. Hagyjuk egy kicsit hűlni, és utána szedjük csak le a tepsiről.
A csokibevonathoz vízgőz felett összeolvasztjuk a feldarabolt csokit az olajjal. A kihűlt korongok alját egy kiskanál segítségével bekenjük a csokival, és a máz nélküli oldalukkal lefelé rácsra, vagy ha nincs, akkor tálcára sorakoztatjuk a grillázsos tallérokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.