A halfilét kettévágom, beirdalom, sózom, borsozom, csöpögtetek rá citromlevet. Félreteszem.
A sárgarépát és a fehér spárgát megpucolom. A krumplit és a spárgát felteszem főni, később hozzáadom a fehér spárgát, végül a zöld spárgát. A főtt kukoricára rátekerem a bacont.
Egy grill serpenyőbe öntök kevés olajat, és megpakolom zöldségekkel, fűszerezem, és elkezdem sütni. Ami már megsült, azt kiveszem, félreteszem, és belerakom a maradékot. A végén a halat is meggrillezem, a bőrös oldalával kezdve.
Tálaláskor elhelyezem a tányéron az egyik halszeletet, és a zöldségek felét. (A kukoricát és a paradicsomot kettévágtam.) Kevés apróra vágott kaliforniai paprikával, petrezselyem levéllel és egy citromkarikával dekorálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.