Elkészítés: A darált húst összekeverjük sóval és borssal, félretesszük 20 percre pihenni. Addig előkészíthetjük a zöldségeket, salátákat.
A fűszeres húsból olajozott kézzel 4 lepényt formázunk, de alaposan nyomkodjuk össze, hogy jól egybeálljon. Rostélyon vagy lapon megsütjük a szalonnával együtt.
A bucikat kettévágjuk, és kicsit a lapon megpirítjuk. A buci aljára teszünk egy szelet sajtot, rá a forró húst és arra a szalonnát. Teszünk rá mustárt, ketchupot, hagymakarikákat, majd rá a tetejét. Tányérra tesszük, és még kiegészíthetjük pár levél salátával, szeletelt zöldséggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.