A halszeleteket sózzuk és borsozzuk meg, majd kenjük meg olajjal, és süssük meg. A megtisztított és megmosott zöldségeket szeleteljük fel, sózzuk és borsozzuk meg, majd olajon kissé pirítsuk át.
A zöldségekhez keverjük hozzá az olívabogyókat is. Készítsük el a tárkonyos mártást: a felforrósított vajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a szeletelt petrezselyemleveleket, a tárkonyt, a borsot, majd pirítsuk tovább. Öntsük a mártáshoz a fehérbort, és pároljuk tovább. Adjuk a mártáshoz a tejszínt, kicsit főzzük a keveréket tovább, majd ízesítsük ételízesítővel.
A halszeleteket tálaljuk pirított zöldséggel, és öntsük le a tárkonyos mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.