A halszeleteket sózzuk és borsozzuk meg, majd kenjük meg olajjal, és süssük meg. A megtisztított és megmosott zöldségeket szeleteljük fel, sózzuk és borsozzuk meg, majd olajon kissé pirítsuk át.
A zöldségekhez keverjük hozzá az olívabogyókat is. Készítsük el a tárkonyos mártást: a felforrósított vajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a szeletelt petrezselyemleveleket, a tárkonyt, a borsot, majd pirítsuk tovább. Öntsük a mártáshoz a fehérbort, és pároljuk tovább. Adjuk a mártáshoz a tejszínt, kicsit főzzük a keveréket tovább, majd ízesítsük ételízesítővel.
A halszeleteket tálaljuk pirított zöldséggel, és öntsük le a tárkonyos mártással.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.