Elkészítés: Az előre bepácolt húst baconbe tekerjük, grillen megsütjük. A hollandi mártáshoz a tojások sárgáját gőz felett habosra keverjük a tejszínnel. Kis adagokban hozzáadjük a lágy vajat, besűrítjük a mártást. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
A körethez a paradicsom tetejét szárával ellentétes oldajon levágjuk, a belsejét kikaparjuk. Lefelé forditva kicsepegtetjük a fölösleges levet. A tejben áztatott zsemlét kicsavarjuk. Összedolgozzuk a sajttal, a tojással, a fűszekkel, a fokhagymával és a petrezselyemmel. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a paradicsomokat. A kalapját ráhelyezzük. Kivajazott edénybe tesszük, és előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Tálaláskor a húst a tányér közepére tesszük. Egyik oldalra csepegtetjük a mártást, a másikra helyezzük paradicsomokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.