Elkészítés: Éjszakára a halakat bedörzsöljük őrölt borssal, sóval, 6 gerezd reszelt fokhagymával és olívaolajjal, hűtőbe tesszük.
Másnap grillezés előtt a szalonnának a zsírját kisütjük, és még forrón belereszelünk 6 gerezd fokhagymát.
A salátát-paradicsomot-paprikát mossuk, szeleteljük, a lilahagymát is, és 3 gerezd fokhagymát kicsire vágunk. A salátaöntethez valókat összekeverjük, és a salátára öntjük.
A tejfölbe reszelünk 3 gerezd fokhagymát és sózzuk.
A halat kis nyársra, saslik pálcára húzzuk, és a grillre tesszük, folyamatosan forgatjuk, és kenegetjük a fokhagymás szalonnazsírral.
A cukkiniszeleteket is bedörzsöljük sóval, borssal, megkenjük a fokhagymás szalonnazsírral, grillezük.
A kész halat a salátával és fokhagymás tejföllel, cukkinival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.