Elkészítés: A fûszerek leveleit egy tálba tépkedjük. A fokhagymát és a
leveleket összezúzzuk. Ráöntjük az olívaolajat, összekeverjük. Belefektetjük a felszeletelt húsokat. Legalább 1-2 órára hûtõbe tesszük. Kivéve onnan beszórjuk sóval, borssal, a forróra hevített grillrácsra fektetjük, forgatva jól átsütjük.
Az apróra vágott húsokból készíthetünk nyársat hagymával, paprikával, paradicsommal, szalonnával, gombával. A gombákat töltsük meg márványsajttal, és süssük át a rácson.
A zöldsalátához a salátát kézzel apróra tépkedjük, hozzáadjuk az olívabogyót, a fokhagymát apróra vágva. Hozzáadunk ízlés szerint olívaolajat. Fûszerezzük borssal, sóval. Összekeverve 1 órára hûtõbe tesszük.
A babsalátához a salátát apróra tépkedjük. Beleszeljük a póréhagymát. A zellert és a sárgarépát gyufaszál vékonyra lereszeljük. A babot hozzáöntjük, és 1 citrom levével, olívaolajjal meglocsoljuk ízlés szerint. Enyhén megsózzuk. Az ízek összeérleléséhez 1 órára hûtõbe tesszük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.