Elkészítés: A húst megmossuk, 2*2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, felaprózzuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot leöblítjük, a paprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, rádobjuk a húst, és erős tűzön folyamatosan kevergetve néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, egy kevés sót, és fedő alatt mérsékelt tűzön saját levében csaknem puhára pároljuk (kb. 1 óra).
Közben meghámozzuk a zöldségféléket, és apró kockákra vágjuk, majd a tésztával a húshoz adjuk, és annyi vízzel felöntjük, amennyi levest szeretnék. A köménnyel fűszerezzük, és fedő alatt készre főzzük. Végül ízlés szerint utánsózzuk, és frissen őrölt borssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.