Elkészítés: A sóval és a szódabikarbónával összekevert lisztet morzsoljuk el a vajjal vagy margarinnal, és a villával áttört gomolyával, adjuk hozzá a tojást, és annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy közepesen kemény tésztát kapjunk. Ezután kb. 1 órát pihentessük hűtőszekrényben. Pihentetés után a tésztát nyújtsuk ki 2 cm vastagságúra, pogácsaszaggatóval szaggassuk ki, és vagdossuk be a tetejét. Tegyük kikent tepsibe - ne túl szorosan egymáshoz - a pogácsákat, tetejüket kenjük meg tojással, és szórjuk meg köménymaggal. Pihentessük fél órát, majd előmelegített, 180 fokos sütőben süssük aranysárgára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.