Elkészítés: A megpucolt burgonyát felkockázom, és megfőzöm sós vízben.
A saláta leveleit megmosom, összetépdesem, és egy tányérra teszem.
A margarint megolvasztom egy teflon edényben. Beleszórom egyszerre a póré vékonyra vágott zöld részét, az uborkagyalun leszeletelt sárgarépát, a felkockázott csirkemellsonkát. Megszórom egy teáskanálnyi lereszelt gyömbérrel, sózom, borsozom. 3-4 percig kavargatva dinsztelem. Utána csepegtetek rá egy kevéske citromlét, belekeverem az apróra vágott petrezselymet, dinsztelem még 1-2 percig, majd beleforgatom a megfőtt burgonyakockákat. 1 perc alatt kavargatva összesütöm, és még melegen, a tépdesett salátára halmozom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.