Elkészítés: A kenyérsütőbe tesszük az aszalt gyümölcs kivételével a többi hozzávalót, alulra a folyadékokat, és 1,5 órás keverő, kelesztő programra állítjuk. A keverés utolsó perceiben hozzászórjuk a mazsola vagy aszalt gyümölcs félét is.
Ha lejárt a program, olajos asztalra kiborítjuk a megkelt tésztát, és 4 egyenlő részre vágjuk. Hármat kisodrunk húzogatva egyformára, a maradékot pedig megint 3 részre osztva, szintén kisodorjuk, persze ezek vékonyabbak lesznek. A vastagabbat megfonjuk, ez lesz az alja, erre kerül a megfont vékony.
A tojást felverjük, átkenjük vele a tésztát, majd megszórjuk jégcukorral, és 150 fokos sütőben 1 órán át sütjük. Kivesszük, letakarjuk, és kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.