A csicseriborsólisztet a hinggel - vagy a hagymával -, a kurkumával, a sóval és a vízzel tegyük fel főni, és készítsünk belőle sűrű kását.
Amikor kész, tegyük hozzá a citrom levét, a tahinit, a borsot és az olívaolajat, majd keverjük jól össze az egészet. Ha van otthon friss petrezselyem, akkor tálalásnál díszíthetjük azzal is.
Megjegyzés
Kenyérre kenve kiváló fehérje és tápanyagforrás. Ha esetleg megunnád - ami nem valószínű, de ha mégis:) - a fűszerezés változtatásával számtalan változatot ki tudsz próbálni:)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.