Elkészítés: Az élesztőt a cukorral összekeverjük, amikor elkezd megolvadni, akkor hozzáadjuk a tészta többi alapanyagát, és nem túl kemény, nem túl lágy tésztává dolgozzuk. Nem kell dagasztani. Ha kész, félretesszük, és hagyjuk kelni, aíg a szószt elkészítjük.
Egy kisebb lábasban a paradicsomszószhoz szükséges alapanyagokat összeforraljuk, hogy sűrű, krémes legyen.
A fritőzben az olajat kb. 180 fokra melegítjük. Egy kb. 5 cm átmérőjű gombóc tésztát lecsípünk, kézben kb. 12 cmre kinyújtjuk (tenyér méretű). A tésztára kenünk a paradicsomos krémből, ráteszünk egy darabka sajtot, a tésztát összefogjuk akár gombóccá, vagy a széleit összefonva.
Forró olajban kisütjük. Melegen együk, amikor még a sajt olvadt benne. Ebből a mennyiségből kb, 12 db lesz. Nagyon laktató, finom és gyors ebédre, vacsorára, bulira.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.