Elkészítés: A csirkemellfilét vékony csíkokra várjuk. A gyros fűszerkeveréket 1 dl olajjal elkeverjük, majd hozzáadjuk a felvágott csirkemellet. Fél óra pihentetés után serpenyőben megsütjük a húst.
A Salátához felvágjuk a zöldségeket, amiket összekeverünk, sózzuk, borsozzuk. 1 kis pohár natúr joghurthoz hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint más fűszert is tehetünk hozzá. Ezt tálaláskor rálocsoljuk a salátára.
A krumplit gerezdekre vágjuk, és megsütjük, majd a hússal és a salátával együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.