Elkészítés: A tojások sárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral addig keverjük (robotgéppel), amíg a cukor teljesen elolvad (már nem recseg a fogaink között). Ekkor hozzáadjuk a gyümölcsjoghurtot, elkeverjük, majd óvatosan, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az olajat. A tojások fehérjét felverjük habnak, a lisztet összekeverjük a sütőporral. Majd a felvert habot és a lisztet három-négy adagban hozzákeverjük a masszához - óvatosan, a habot ne törjük össze! Kivajazott-kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejére rárakjuk a gyümölcsdarabokat - kicsit bele is lehet nyomkodni a tésztába - de ne mélyen, mert akkor lesüllyed az aljára és leragad. Öt percig teljes lángon, utána 35-40 percig, tűpróbáig közepes lángon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.