Elkészítés: A 8 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral, kemény habbá verjük a tojások fehérjét. Ezután a tojások sárgájához keverjük a lisztet, a sütőport és a tojásfehérjék habját, majd jó nagy körkörös mozdulatokkal simára keverjük.
Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és aranybarnára sütjük.
Összekeverjük a krém alapanyagait, majd ráöntjük a piskóta tetejére. Ezután gyümölccsel díszítjük, és a tetejére gyümölcskocsonyát csorgatunk.
Hagyjuk dermedni, néhány óra múlva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.