Elkészítés: A tojások sárgáját a cukor 4/5-öd részével és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat és a langyos vizet, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet. A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, és a masszához keverjük. Kikent, lisztezett tepsibe (úgy 20x30 centiméteresbe) öntjük, a tetejét kimagozott meggyel vagy bármilyen más gyümölccsel kirakjuk, és 180 fokos, előmelegített sütőben, 40-45 perc alatt megsütjük. Nagyon finom, nem száraz, mint a piskóta. Garantáltan el fog fogyni! Kerek tortaformában sütve bármilyen torta alaptésztája lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.