Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, lassacskán beleadagoljuk a vizet, majd a szódabikarbónás szitált lisztet, s alaposan kidolgozzuk. A végén beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjé.
A tejszínt keményre felverjük, mehet bele a zseléfix, ízlés szerint porcukor, valamint a túrót a végén óvatosan belekeverjük.
A kihűlt piskótát 3 részre vágjuk, és megtöltjük a krémmel.
Majd a torta külsejét felvert tejszíhabbal bevonjuk, majd a gyümölcsökkel ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.