Elkészítés: A kockatésztát sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, leöblítjük, leszűrjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a puha vajjal és a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a durvára vagdalt mazsolát, a reszelt citromhéjat és a tejfölt. Ezután a mákot a tésztára szórjuk, összeforgatjuk, majd a tejfölös masszába keverjük, és a kemény tojásfehérjehabot lazán beleforgatjuk. Vajjal vékonyan kikent, zsemlemorzsával beszórt tepsibe töltjük, és 180 fokos sütőben 25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, kb. 10 percig pihentetjük, kockákra vágva tálaljuk, megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.