Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét felverjük habnak a kristálycukorral. Ha elég kemény, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a pudingport, a lisztet és a sütőport. Kikent, lisztezett tepsibe tesszük.
A krémhez a porcukrot a margarinnal, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A tejből és 1 csomag vaníliás pudingporból sűrű pépet főzünk, majd a tojásos masszával összekeverjük, és a tészta tetejére öntjük.
Elkészítjük a habot: a 3 tojásfehérjéből a kristálycukorral, gőz fölött kemény habot verünk, ezt a krém tetejére tesszük. Megszórjuk csokoládéreszelékkel, majd előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
A sütőt a sülés alatt ne nyissuk ki, mert összeesik a tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.