Elkészítés: A krumplikat megpucoljuk és apróra felkockázzuk.
A hagymát felkarikázzuk, s olajon megfonnyasztjuk. Közben felverjük a tojást. Mikor üveges a hagyma, akkor kerül rá a felkockázott krumpli. Ezt puhára sütjük-főzzük. Mikor megpuhult a burgonya, ízlés szerint megsózzuk, egy csipet borsot teszünk rá, és csak a színe miatt 1 csapott kávéskanál pirospaprikát. Ezzel összekeverjük, de ne hagyjuk tovább sülni a paprikával, mert hamar odaég. Amint összekevertük, rögtön öntsük rá a tojást.
Alacsony lángon előbb az egyik oldalát sütjük pirosra, majd egy lapát segítségével a megfordítjuk, és a másik oldalt is pirosra sütjük.
Felcikkezett paradicsommal és paprikakarikával tálaljuk. De kevés reszelt sajtot is szórhatunk rá, vagy apróra vágott petrezselyemmel is kínálhatjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.