A tarját alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, és az inas részeknél bevagdossuk, hogy szépen süljön a hús, ne kunkorodjon fel, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben elősütjük.
Ha a hússzeletek már elkezdenek pirulni, tányérra szedjük őket, és a visszamaradt zsiradékra dobjuk a felkarikázott hagymát és megdinszteljük.
Mikor a hagyma már majdnem kész, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk (de süssük sokáig, nehogy a fokhagyma megkeseredjen) és levesszük a tűzhelyről.
Az elősütött hússzeleteket egy tűzálló tálba tesszük, ráhalmozzuk a hagymát és alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.