Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Közben a tojást, a margarint és a tejfölt habosra keverjük, sózzuk, borsozzuk, és beleszórjuk az őrölt oregánót. Hozzákeverjük a megpirított hagymát (az olajjal együtt), a reszelt sajtot és a felkockázott tarját.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával, majd a tojásos keverékkel elegyítjük. Muffinformába töltjük.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.