A hagyományos görög saláta elkészítéséhez a megtisztított paradicsomokat nyolcfelé vágjuk. Az uborkát megmossuk, hosszában félbevágjuk, a magjait kikaparjuk, majd felkarikázzuk. A lila hagymát meghámozzuk, félbevágjuk, felszeleteljük.
Az előkészített alapanyagokat és az olívabogyót tálba tesszük. Végül óvatosan beleforgatjuk a felkockázott fetát.
Az öntethez simára keverjük a citromlét az olívaolajjal, megsózzuk és megborsozzuk, majd a salátára locsoljuk.
A salátát szobahőmérsékleten, felszeletelt kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.