Elkészítés: Kis olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát és fokhagymát, majd rádobjuk a halszeleteket. Bátran kavargathatjuk, mert úgyis pépes állagúnak kell majd lennie. Kb. 2 perc múlva mehet rá a fagyasztott zöldség és a fűszerek. Együtt pároljuk, amíg megpuhul a halas-zöldséges mix. A halat fakanállal dolgozzuk meg, hogy darabos, pépes legyen. Amikor majdnem teljesen puha, keverjük bele a kuszkuszt, adjunk hozzá vizet, ugyanis a kuszkusz meg fog dagadni, víz nélkül pedig könnyen leég. Fedő alatt, néha megkevergetve főzzük 3-4 percig, tegyük bele a kockára vágott tofut - ízléstől függően elhagyható -, majd kapcsoljuk le a lángot, de hagyjuk a fedőt az edényen még kb. 5 percig, hogy puhulhasson. Ezután tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.