Elkészítés: Készítsünk elő 3 tányért a felvert tojással, a liszttel és a morzsával. A besózott halfilét először forgassuk meg a lisztben, majd a tojásban, végül a panko morzsában. A panírozott filéket tegyük 1 órára a hűtőbe – ez segít, hogy a morzsa jobban megtapadjon a halon. (Előre is dolgozhatunk!)
Ezalatt a tisztítsuk meg a zöldségeket, vágjuk julienne-re (gyufaszálra), egy tálban marináljuk a rizsecettel, a szójaszósszal és chilivel – amíg a hal is a hűtőben van.
Egy nagyobb serpenyőben hevítsünk kevés olívaolajat (nem bő olaj!), majd a panírozott halszeleteket oldalanként 3-4 perc alatt süssük aranybarnára.
A kenyérszeleteket a serpenyőben kissé megpiríthatjuk, majd kenjük meg ízlés szerint majonézzel, és helyezzük rá a megsült halszeletet, szórjuk meg a tetejét zsenge csírákkal. A marinált, savanyított zöldségeket egy kis tálban kínáljuk a hal mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.