Elkészítés: Vágjuk apróra a halfilét, sóval, borssal fűszerezzük. A kaprot és a metélőhagymát aprítsuk fel, ezt is adjuk hozzá. Keverjük jól össze, formázzunk belőle kis gombócokat, majd forró olajban süssük ki. A citromfűmártáshoz olvasszuk meg a vajat, keverjük hozzá a lisztet és az átszűrt hallét. Keverjük csomómentesre, és kb. 5 percig főzzük. A tojássárgáját keverjük el a tejszínnel, adjuk hozzá a mártáshoz, a citromlével és az apróra vágott citromfűvel ízesítsük, sózzuk, borsozzuk. A brokkolit szedjük rózsáira, és vajban rövid idő alatt pároljuk meg. Szerecsendióval ízesítsük. Megszórhatjuk reszelt mandulával is. A halgombócokat a citromfűmártással leöntve, a brokkolival együtt tálaljuk. Nagyon vékonyra vágott sárgarépacsíkokkal tehetjük igazán ínycsiklandóvá a látványt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.