Elkészítés: A halat kissé kiengedjük, de még fagyosan ujjnyi csíkokra szeleteljük. Sózzuk, megforgatjuk lisztben. A tojásokat felverjük a mustárral, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát, ebben is megforgatjuk a halszeleteket, majd a szezámmaggal elkevert panírmorzsában is. Olajban kisütjük.
Közben a tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, pár csepp édeskével és citromlével ízesítjük, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, és belekeverjük a lecsepegtetett kukoricát.
A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, olajban megsütjük.
A kisült halrudacskákat a sült krumplival és a kukoricasalátával kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.