Elkészítés: A halat kissé kiengedjük, de még fagyosan ujjnyi csíkokra szeleteljük. Sózzuk, megforgatjuk lisztben. A tojásokat felverjük a mustárral, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát, ebben is megforgatjuk a halszeleteket, majd a szezámmaggal elkevert panírmorzsában is. Olajban kisütjük.
Közben a tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, pár csepp édeskével és citromlével ízesítjük, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, és belekeverjük a lecsepegtetett kukoricát.
A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, olajban megsütjük.
A kisült halrudacskákat a sült krumplival és a kukoricasalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.