Elkészítés: A kalácsokat összevágom, s egy napig szikkadni hagyom. A tojásokat kettéveszem, a sárgáját cukorral kikeverem, s beleteszem az aromát. A tejet meglangyítom, s ráöntöm a tojásos masszára. A kalácsokat átitatom vele, s kirakom a tepsi alját az átitatott kaláccsal. Erre jön a lekvár és a meggy. Majd még egy sor kalács, majd egy kis finom szilvalekvár, végül az almával letakarom. Ha marad tej, ráöntöm. Berakom a sütőbe 30 percre. 30 perc után felverem a tojásfehérjét, becukrozom, s rásimítom a rakás tetejére. Ezután még addig sütöm, míg a teteje szép pirosra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.